Tjänster för skönhetsmarknadsföring

Marknadsföring på Google

Öka företagets synlighet på Google

I en värld där synlighet på Google är avgörande, ser Kundkliniken till att din salong eller klinik inte bara syns, utan också glänser online. Våra tjänster inom marknadsföring på Google inkluderar:

  • Sökmotoroptimering (SEO): Förbättra din placering i sökresultaten med strategier anpassade för skönhetsbranschen.
  • Google Ads annonsering: Skapa effektiva kampanjer som ökar trafiken snabbt och kostnadseffektivt. Betala bara för klick som genereras.

Vi förstår salongernas unika utmaningar att synas på Google och använder denna kunskap för att leverera resultat som verkligen gör skillnad.

Marknadsföring i Sociala Medier

Skapa engagemang och bygg upp salongens varumärke i Sociala Medier

 Vi utvecklar skräddarsydda sociala mediestrategier som är anpassade till just din salongs behov och mål samtidigt som vi tar hänsyn till de regler som finns för att marknadsföra skönhet i sociala medier som Instagram, Facebook och Tiktok

  • Stärka salongens varumärke och berätta din unika historia: Vi fixar inlägg, händelser, reels och kampanjer på Instagram, Facebook, Tiktok
  • Öka salongen synlighet och nå ut till fler kunder : Med tydliga målgrupper hittar vi kunderna som letar efter salonger som din

Vi vet hur viktigt det är att bygga salongen varumärke i sociala medier och använder denna kunskap för att bygga upp din salong till ett spännande och attraktivt varumärke.

Varumärkeshantering

Skapa ett varumärke som människor älskar och litar på

Ditt varumärke är mer än bara en logotyp – det är kärnan i din verksamhet och avgörande för hur kunder uppfattar dig. Våra tjänster inom varumärkesförvaltning inkluderar:

  • Varumärkesstrategi: Utveckla en stark varumärkesidentitet för din salong som talar till just din målgrupp.
  • Grafisk design: Från logotyp till marknadsföringsmaterial, vi skapar visuella element som fångar och håller kundens uppmärksamhet.
  • Renomméhantering: Vi övervakar och optimerar hur ditt varumärke uppfattas online, säkerställer positiva recensioner och hanterar negativa på ett professionellt sätt.

Vi hjälper dig att skapa ett konsistent och lockande varumärke som engagerar och växer över tid.

Innehållsskapande

Engagerande innehåll som konverterar besökare till kunder

Starkt innehåll är nyckeln till att engagera din publik i varje framgångsrik marknadsföringsstrategi. På Kundkliniken specialiserar vi oss på att skapa engagerande och effektivt innehåll som inte bara tilltalar din målgrupp utan också stärker ditt varumärke och främjar kundlojalitet. På Kundkliniken erbjuder vi:

  • Blogginlägg: Positionera dig som en expert i skönhetsindustrin med välresearchade och insiktsfulla artiklar.
  • Videoinnehåll: Från instruktionsvideor till bakom kulisserna, skapa dynamiskt och visuellt tilltalande innehåll som fångar uppmärksamhet.
  • Grafiskt Innehåll och Infografik: Visuellt innehåll som fångar ögat och förklarar komplex information på ett lättförståeligt sätt.

Vårt kreativa team arbetar nära dig för att skapa innehåll som inte bara delas och gillas, utan också driver resultat.


E-postmarknadsföring

Förbättra dina kundrelationer och öka antalet bokningar med e-postmarknadsföring. På kundkliniken erbjuder vi

  • Strategi och Planering: Vi hjälper dig att utveckla ene-postmarknadsföringsstrategi som matchar din affärsmodell och marknadsföringsmål
  • Design och utskick: Vi skapar visuellt tilltalande och lättlästa e-postmeddelanden som är optimerade för alla enheter.

Vi hjälper dig att utnyttja en av de mest underskattade men mest effektiva kanalerna för marknadsföring för befintliga kunder.

Bokningsoptimering

Att synas på bokningsplattformar är idag en förutsättning för att locka nya kunder och behålla befintliga. På Kundkliniken hjälper vi dig att skapa en optimerad profil. Vi erbjuder:

  • Innehållsanalys och Profilförbättringar: Optimerar din profil för att göra den mer attraktiv. Vi ser till att alla texter är välformulerade, fördelaktiga och sökvänliga.
  • Bildoptimering: Vi hjälper dig att välja och optimera bilder som visar upp dig, dina lokaler och tjänster på bästa möjliga sätt.
  • Prisstrategier: Vi hjälper till att utveckla effektiva prisstrategier och kampanjer som lockar till bokningar.

Vi vet hur viktigt det är att ha en professionell bokningsprofil. Enbart Bokadirekt.se har fem miljoner besökare varje månad. Vi hjälper dig att lyfta fram det bästa från din salong för att öka antalet bokningar.

Boka en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur vi kan hjälpa din salong att bygga upp salongens varumärke och få fler bokningar av nya och gamla kunder.